SusanaMartinez_Perruqueria

Política de privacitat 

1. DADES DE CARÀCTER PERSONAL DE L'USUARI.

En compliment d'el que s'estableix en la normativa de protecció de dades espanyola i, en particular, en l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (d'ara endavant, “LOPD”) i en els arts. 12 a 21 del Reglament General de Protecció de Dades (R 2016/679), l'informem que en tot moment podrà utilitzar la web sense necessitat de donar ni una sola dada, fent que el seu ús sigui anònim, el registre només és obligatori per als Usuaris que desitgin sol·licitar més informació o realitzar alguna consulta.

En tot cas les finalitats de la recollida de les seves Dades de Caràcter Personal són: (I) prestar-li els serveis que Vostè hagi sol·licitat; (II) enviar-li comunicacions en relació amb el seu compte, amb temes relacionats amb el servei d'atenció al client i amb les utilitats i funcionalitats del nostre servei; (III) remetre-li, per qualsevol mitjà, inclosos els mitjans electrònics, comunicacions comercials en relació als productes i serveis oferts per Perruqueria Susana; (IV) per a garantir el funcionament tècnic de la Pàgina Web.

Les citades dades de caràcter personal seran cancel·lats una vegada finalitzada la seva relació amb Perruqueria Susana, és a dir, ja no sigui client, excepte en els casos que per causes legals sigui obligatori conservar la documentació generada per a utilitzar-la en el cas que el requereixi l'autoritat competent.

Així mateix, l'informem que les seves dades no seran cedits a terceres empreses alienes a Perruqueria Susana.

La utilització de la Pàgina Web www.perruqueriasusana.com no està dirigida a menors de 14 anys i, per tant, aquests hauran d'abstenir-se de facilitar qualsevol informació de caràcter personal. En aquest sentit, Perruqueria Susana recomana la utilització de la seva Pàgina Web a persones majors de 18 anys. Per a això, Perruqueria Susana es reserva el dret a comprovar en qualsevol moment l'edat dels usuaris de la seva Pàgina Web.

Mitjançant, l'acceptació de la present política de privacitat, vostè es compromet en relació amb les dades personals que faciliti a:

- No proporcionar informació personal falsa, ni d'altres persones sense la seva autorització.
- Mantenir la informació de contacte exacta i actualitzada.
- En el cas d'utilitzar els serveis en el núvol vostè estarà obligat a no compartir la contrasenya per a accedir a la seva plataforma, no deixar que una altra persona accedeixi al seu compte, ni realitzar accions que puguin posar en perill la seguretat del compte.
- No transferir el compte a ningú sense el consentiment previ i per escrit de Perruqueria Susana.
- No realitzar comentaris ofensius ni il·legals en Perruqueria Susana.

Vostè podrà exercir els seus drets de portabilitat, accés, rectificació, cancel·lació, oposició al tractament d'aquestes Dades de Caràcter Personal davant Perruqueria Susana, CIF núm. 52304773J, en la C/ Sant Carles, 5-7, baixos, 25002 Lleida (Espanya), adjuntant fotocòpia del seu DNI o document identificatiu vàlid equivalent, en els termes establerts en el Reglament General de Protecció de Dades, la LOPD i en el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD (d'ara endavant, el “RDLOPD”). Per a la seva major comoditat, i sense perjudici que s'hagin de complir amb determinats requisits formals establerts pel RGPD i la LOPD, Perruqueria Susana li ofereix la possibilitat d'exercir els drets abans referits a través del correu electrònic: sisanainerea@hotmail.com 

Com hem indicat anteriorment, una vegada que l'usuari es doni de baixa com a usuari registrat de Perruqueria Susana, aquesta eliminarà tota la informació de què disposés d'aquell. No obstant això, i sense perjudici de l'anterior.

2. MESURES DE SEGURETAT.

Perruqueria Susana l'informa que té implantades les mesures de seguretat d'índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les seves Dades de Caràcter Personal i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte de l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos al fet que estan exposats, ja provinguin de l'acció humana o del medi físic o natural.

Gràcies per usar el nostre lloc web www.perruqueriasusana.com. Esperem que ho trobi pràctic, àgil i sobretot útil.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable: Susana Martinez
Finalitat: Presentació de serveis de comunicació electrònica
Legitimació: Execució d’un contracte de prestacions de serveis
Destinataris: No es cedirà dades a tercers, excepte obligació legal
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional
Informació adicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra pàgina web

Avís Legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa.

Denominació social:  Susana Martínez (Perruqueria Susana)

Número d'identificació fiscal: 52304773J

Domicili social: C/ Sant Carles, 5-7, baixos, 25002 – Lleida

Correu electrònic: sisanainerea@hotmail.com 

www.perruqueriasusana.com, és un domini en internet del qual és titular Perruqueria Susana. Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts d'aquesta WEB sense consentiment exprés i per escrit de Perruqueria Susana, citant en tot cas el seu origen i propietat.

Llei Aplicable i Jurisdicció

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web o de les activitats en ell desenvolupades, serà aplicable la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Lleida.

Desenvolupat i dissenyat per Globalia Grup